Jaa Facebookissa

10. päivä - Miami

Reissumme kymmenes päivä valkeni pilvisenä, mutta lämpimänä. Aamupuuhastelujen jälkeen Vägy hoiti lisää vuokra-aikaa autoomme, jotta pääsisimme liikkumaan myös reissun viimeisinä päivinä laajemmalla alueella. Myöskin auton palautuspaikka vaihdettiin lentokentälle, joten tunnin matkaa kentälle ei tarvitse nyt taittaa kahdella taksilla. Matelimme kukin omaan tahtiimme rannalle. Fabu käveli hieman kaumpana rannalla lenkin ja Nasse juoksenteli vielä aavistuksen kauempana, muiden tyytyessä hotellin pehmeisiin rantatuoleihin. Lämmin ja puolipilvinen sää kuitenkin muuttui sateiseksi ja iltapäivällä siirryimme sisätiloihin punomaan uusia suunnitelmia.

Vägy oli kuullut aiemmin Miamissa käyneeltä kaveriltaan The Knife nimisestä ravintolasta ja päätimme ajella sinne. The Knife sijaitsee pienessä Bayside ostoskeskuksessa South Miamissa. Myös AmericanAirlines Arena, jonne Rontti ja Könsi olivat menossa katsomaan Miami Heatin ja Indiana Pacersin 5. playoff matsia, sijaitsi aivan keskuksen vieressä. Söimme The Knifessa buffet ateriat, jotka sisälsivät mm. 4 pulloa viiniä hiukkasen olutta, kymmeniä erilaisia lihalaatuja suoraan grillistä, salaatteja, kastikkeita, tapaksia, jälkiruoka-annoksia... Söimme riittävästi.

Kun kupu oli ravittu jatkoimme pyörimistä ostoskeskuksessa. Mukaan tarttui tuliaisia ja myös kellojen määrä porukassa lisääntyi jälleen yhdellä. Puoli kahdeksan aikaa illalla erkanimme Könsistä ja Rontista, jotka siirtyivät tien toiselle puolelle seuraamaan NBA koripallo-ottelua. Muu porukka kerääntyi Bubba Gump shrimp ravintolan pöytään juomaan hieman virvokkeita ja katsomaan ottelua telkkarista. Heatin faneja oli ostoskeskuksessa ennen ottelun alkua mahdottomasti ja nekin jotka eivät olleet halliin asti löytäneet tuijottivat tiukasti erilaisia näyttöjä ravintoloissa. Tepi, Nasse ja Vägy kävivät vielä ennen pelin päättymistä pyörähtämässä kauppakeskuksen ulkopuolella katsomassa menoa, mutta sitä ei kuulemma suuremmin ollut löytynyt.

Hieman ennen yhtätoista saimme porukan jälleen kokoon ja Nassen lukiessa karttaa Fabu pujotteli liikennevirrassa Toyotan takaisin hotellille.

Katso kuvat >>