Jaa Facebookissa

3. päivä - Bussilla Philadelphiaan

Totuttuun tapaan heräsimme jälleen viiden - kuuden maissa aamulla. Osa väitti nukkuneensa aavistuksen paremmin kuin edellisenä yönä, mutta liekkö syynä ollut edellisen päivän patikointi, joka oli imenyt mehut melko hyvin. Tänään ohjelmassa oli siirtyminen Könsin luo Philadelphiaan. Nasse lähti tuntia aikaisemmalla bussilla klo 8 ja me muut seurasimme perästä. Sää matkalla vaikutti melko lohduttomalta, koska vettä satoi taivaan täydeltä. Bussista löytynyt ensimmäinen nettiyhteys, johon saimme tietokoneen kiinni mahdollisti kuitenkin sen, että pystyimme viimein päivittämään näillekin sivuille tarinoita ja kuvia.

Perillä meitä odottivat Nasse ja Könsi, joiden johdattamina suuntasimme paikalliseen kauppahalliin. Kauppahallissa vetäisimme paikallista herkkua, joka sisälsi lähinnä leivän ja mureaksi paistettua nautaa. Osa tykkäsi osa ei.

Ruokatankkauksen jälkeen kävimme heittämässä tavarat Könsin huoneistoon, joka sijaitsi ilmeisesti melko hyvämaineisella alueella. Talossa on oma ovimies sekä jonkinlainen vastaanottotiski. Nautimme tervetuliais oluet ja siiderit, ja vaihdoimme päälle lenkkivaatteet. Ennakkosuunnitelmissa oli juosta, mutta johtuen porukan varustuksesta taittui matka pääasiassa kävellen.

Kävimme tutustumassa mm. Rocky elokuvista tuttuihin portaisiin ja näimme alueen hienoja rakennuksia. Lenkin päätimme jäädytettyä jogurttia myyvään liikkeeseen.

Lenkin jälkeen valmistauduimme illan viettoon vetämällä parempaa päälle ja kohottamalla juhlafiilistä muutamalla menojuomalla. Pyörähdimme Könsin majapaikan kattoterassilla, josta avautuivat näkymät melko pitkälle ympärille. Maisemien katselun jälkeen suuntasimme kaupungille. Kävimme syömässä pienemmässä hampurilaisketjussa Five Guysissa, josta saimmekin burgereita jotka palauttivat jälleen uskon tähän ruokalajiin, että niitäkin voi jälleen harkita syövänsä. Aiemmin koeponnistettu Burger King oli ollut melkoinen pettymys. Burgereilta poikkesimme Monk's Cafe ravintolaan tasoittamaan nestetasapainoa.

Loppuilta kului Könsin kämpillä ja paikallisessa ravitsemusliikkeessä.

Katso kuvat >>