Jaa Facebookissa

6. päivä - Savannah - Daytona Beach - Orlando

Aamu, tuo vuorokauden aukeava kukannuppu, koitti kosteana ja sumuisena Savannahin kupeessa. Olimme suunnitelleet upeaa rantapäivää mikäli vain aurinko soisi meille säteitään... Näin ei kuitenkaan ikäväksemme käynyt joten söimme maistuvia aamuisia paloja ja otimme rauhallisemman lähdön kohti syvää etelää.

Orlando silmissä matkasimme eteenpäin Nassen ennakoivassa ja turvallisen tuntuisessa kyydissä; tasaisesti kuin pilven päällä. Päätimme soputuumin automme poiketa matkallamme Wall Martissa. Kohtasimme hyvän tuurimme ja eteemme sattui Superhyper Wall Mart. Seitsemän pientä poikaa innostui jälleen kuin pikkutytöt ponikaupoilla. Dollareita kului useampi.

Tankkasimme itsemme autoinemme ja massakaudella oleva Vägy otti ohjaispyörän vakaaseen hallintaansa. Taipaleemme jatkui ja seuraava välipysäkkistoppi oli tuo kaikkien automiesten ja - naisten tuntema Daytona Beach. Daytonassa aurinko mollotteli kirkkaalta taivaalta ja päätimme ulostautua rannalle. Jenkkifutis sai kyytiä ja nahka väriä valkoisella rannalla kirmatessamme. Myös aallot olivat vielä suurempia kuin Myrtle Beachillä, joten pitihän niissäkin käydä leikkimässä. Parin tunnin breikin jälkeen jatkoimme matkaa Orlandoon. Matka taittui joutuisasti ja löysimmekin pian varsinaisen hotelli "helmen" aivan Orlandon jonkinsorttisen keskustan tuntumasta.

Majoituimme hotellille ja suuntasimme syömään. Hotellin pitäjästä voidaan vielä mainita, että kaverilla ei välttämättä ollut aivan puhtaat jauhot pussissa... tai no jotain jauhoja mahdollisesti oli saatettu nauttia, koska vauhtia kaverilla riitti ja liikkeet olivat nopeita kuin kärpällä. Tyyppi oli kuitenkin varsin mukava ja harmiton heppu. Koska sää suosi ja ilma oli lämmin päätimme viihtyä kaupungilla hieman pidempään. Palailimme hotellille kellon käydessä jo pienempiä lukuja ja painuimme unille, jotta ehtisimme ladata akkuja edes hieman ennen seuraavan päivän huvipuisto seikkailuja.

Katso kuvat >>