Jaa Facebookissa

8. päivä - Miami Beach

Aamu Miamissa valkeni aurinkoisena ja lämpimänä. Ensimmäistä kertaa kukin sai nukkua niin pitkään kuin halusi eikä minnekkään ollut kiire. Ainoa heräämistä aikaistanut syy oli Suomi-Tsekki jääkiekon mm-pronssiottelu, joka alkoi 9.00 paikallista aikaa. Virittelimme livetv.ru nettitelevision ja seurasimme ottelua, jonka Suomi kuitenkin hävisi lukemin 2-3.

Kun ottelu oli tapulteltu, siirryimme hotellin edustan biitsille. Rantahietikko alkaa heti hotellin allasalueesta ja sillä on käytettävissä mm. rantatuoleja sekä biitsilentiskenttä. Kokeilimme molempia päivän aikana ja lilluimme meressä. Rannalla oli nähtävissä, jos jonkinlaista kulkijaa ja myös meidän porukkamme sopi sekaan temmeltämään.

Könsin ja Vägyn ottaessa vielä väriä pintaan lähti muu porukka tutustumaan lähellä sijaitsevaan valtavaan kauppakeskukseen. Nassen asettama 50 minuutin aikaikkuna ei riittänyt kovinkaan syvälliseen kauppojen tutkiskeluun, joten ehkä palaamme tänne vielä uudestaan. Poikkesimme vielä takaisin hotellille tullessa normaalissa kaupassa tankkaamassa juoma ja herkkuvarastoja. Pieni sade saapui Miamin ylle kun palasimme kaupungilta, ja läheiseltä Dennys hampurilaispaikasta haetut hampurilaiset saivat kyytiä juoksuaskelin, kun yritimme ehtiä kuivin vaattein takaisin hotellille.

Loppuilta sujui syvällisten keskustelujen merkeissä hotellihuoneessa, myös sää selkeni auringon laskeuduttua mailleen.

Katso kuvat >>